Live Grid

Met Beleefmedia! uit Wijhe maakt Julius Media sinds 2009 tv-series over duurzaamheid. Het Natuurlijk Huus, Duurzaam Dorpen en het Groene Oosten. De programma's bestaan uit diverse flitsende reportages over duurzaamheid.
2009-2017

Een reportage is een verslag van een nieuwswaardige situatie in een communicatiemiddel, zoals de krant, het journaal of op een website.(Wikipedia)

Julius Media ziet reportages breder. Meer als vorm die je gebruikt voor communicatie. Het kan dus ook een sfeervolle aftermovie zijn. Of een gevoel wat je over wil brengen. Het is soms een verhaal met voice over en interviews, met een verslaggever in beeld, of alleen beeldverhaal met muziek.
De droom van Hanno Bos en Rianne Mekers om een activiteitenboerderij in het Overijsselse dorp Wijhe te beginnen stort in wanneer Hanno de spier- en zenuwziekte ALS krijgt. De boerderij moet verkocht worden. Het nieuwe huis moet worden aangepast voor Hanno maar daar is geen geld meer voor. Zo'n veertig ondernemers springen in de bres en knappen samen het huis op. Verslaggever: Andre van der Zee - BeleefMedia!
2016
In de portretreeks Wat bezielt je! gaat presentator Andre van der Zee op zoek naar mensen die om verschillende redenen uit hun vertrouwde wereld stappen om iets voor een ander te betekenen. Een productie met Beleefmedia!
mei 2014